Victoria Milan review

Geheim daten voor gehuwden

Victoria Milan

Victoria Milan is een van origine Amerikaanse datingsite die ook in Nederland beschikbaar is. Deze datingsite richt zich uitsluitend op buitenechtelijke contacten. De website is dus bedoeld voor personen die al in een relatie zitten en graag een avontuur of affaire zouden willen hebben.

Vicotoria Milan heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met deze vorm van online daten en weet dus erg goed hoe onder andere de privacy gewaarborgd blijft. Discretie is dan ook hét keyword bij deze datingsite. Zo zijn de profielen anoniem en kunnen profielfoto's geblurred worden. Wel zijn alle profielen handmatig gecontroleerd op echtheid. Voor zogenaamde nepprofielen hoeft u dus niet bang te zijn.

Een leuke functie bij deze datingsite is de paniek knop. Dat is een rode button die zichtbaar wordt na het inloggen op her profiel. Wanneer u klikt op deze paniek knop, wordt u direct uitgelogd en doorverwezen naar een neutrale website. Deze knop is uiteraard in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat uw partner niet te weten komt dat u op Victoria Milan actief bent.

Het inschrijven op Victoria Milan is in eerste instantie geheel gratis. Met een gratis abonnement kunt u echter niet veel. Wilt u actief op zoek naar matches en ook contact leggen? Dan zult u een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. De prijzen van Victoria Milan zijn niet de hoogste, maar zeker ook niet de laagste. Afschrijvingen worden doorgaans ook anoniem verwerkt. Op uw afschrift zal dus nooit Victoria Milan komen te staan.

Met een betaald lidmaatschap kunt u op zoek gaan naar leden in de buurt die op zoek zijn naar hetzelfde. Let er hierbij wel op dat mannen over het algemeen een stuk actiever zijn op Victoria Milan dan vrouwen. Als vrouw krijgt u gegarandeerd veel aandacht. Als man zult u toch net iets meer moeite moeten doen om de rest achter u te laten.

Bezoek Victoria Milan ›