Secondlove review

Flirten is niet alleen voor singles

Secondlove

Secondlove is op het moment Nederlands best beoordeelde erotische datingsite voor vreemdgangers en tevens Nederlands grootste erotische datingsite. Secondlove is een uitzondering in het grote aantal teleurstellende erotische Nederlandse datingsites. Dit is onder andere het gevolg van de strenge profielcontrole die Secondlove er op nahoudt. Dat is uiteraard handig voor degenen die serieus op zoek zijn naar een avontuurtje, maar hierdoor is wel zichtbaar geworden hoe krom de verhoudingen liggen in deze markt. Zo hebben vrouwen gratis toegang tot de website, maar moeten mannen een betaald lidmaatschap afsluiten. Hier is voor gekozen om tot een nettere man/vrouw verhouding te komen bij Secondlove.

Er zijn helaas geen cijfers bekend voor de man/vrouw verhouding bij Secondlove. U kunt er wel vanuit gaan dat het percentage mannelijke gebruikers een stuk hoger ligt dan het percentage vrouwelijke gebruikers. Reken maar gerust op een verhouding van 75% man tegen 25% vrouw, ondanks de maatregel van gratis toegang voor vrouwen.

Dat gezegd hebbende, is Secondlove nog steeds één van de beste opties voor gebonden personen om op zoek te gaan naar een avontuur. Mannen zullen op deze datingsite wel een stuk meer moeite moeten doen om tot een dat te komen, maar daarvoor zijn er ook verschillende datingtips beschikbaar. Zo wordt deze kans een stuk groter wanneer u als man een goed- en duidelijk profiel opbouwt voorzien van goede foto's.

Zoals gezegd, is het gebruik van Secondlove voor vrouwen gratis op het moment. Voor mannen bestaat de mogelijkheid een gratis aan te maken, maar zij kunnen met een gratis lidmaatschap geen contacten leggen met anderen. Om contact te kunnen leggen met andere leden, zullen de mannen een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. Dat betaald lidmaatschap is beschikbaar vanaf nog geen drie tientjes voor een maand. Wanneer een betaald lidmaatschap wordt afgesloten voor langere tijd, wordt een korting berekend op het tarief.


Bezoek Secondlove ›