Relatieplanet review

De snelste weg naar een serieuze relatie

Relatieplanet

Relatieplanet is de meest bezochte datingsite in Nederland. Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date! Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en... Relatieplanet werkt!

Relatieplanet wordt elk jaar weer verkozen tot beste datingsite. En dat heeft verschillende redenen. Wanneer u enigszins bekend bent met online dating, dan kent u deze datingsite waarschijnlijk wel. Relatieplanet heeft namelijk veruit de meeste actieve leden van alle Nederlandse datingsites. De kans op een match is door het hoge aantal leden een stuk groter dan bij de kleinere datingsites. Dit houdt wel in dat ook de concurrentie hoger is.

Relatieplanet biedt nieuwe leden de mogelijkheid de datingsite gratis te bekijken- en in beperkte mate te testen, met een gratis inschrijving. Relatieplanet vierde in 2017 haar 15-jarig bestaan en heeft in die 15 jaar maar liefst 200.000 stellen bij elkaar gebracht. Hoewel het inschrijven bij Relatieplanet gratis is, gaat het hier wel om een betaalde datingsite. Wilt u bijvoorbeeld berichten naar andere leden kunnen sturen? Dan dient u een betaald lidmaatschap af te sluiten. De prijzen van Relatieplanet liggen doorgaans wel vrij laag in vergelijking met andere datingsites.

De website werkt op een simpele- en gemakkelijk begrijpbare manier. Ook wanneer u geen ervaring hebt met online dating, zal al snel duidelijk worden hoe alles werkt. Mocht dit niet het geval zijn? Dan biedt Relatieplanet een klantenservice die 365 dagen per jaar beschikbaar is voor vragen.

Relatieplanet is een datingsite in de categorie algemeen. Dat houdt in dat de datingsite beschikbaar is voor iedereen die het wil proberen. Van hoger opgeleid tot 50 plus. Relatieplanet biedt dating expertise in alle niches.

Bezoek Relatieplanet ›