RegioSwingers review

Ontmoet swingers in jouw regio

RegioSwingers

Regioswingers richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, vooral op stelletjes die op zoek zijn naar andere stelletjes. Een groot voordeel hiervan is dat alle leden eensgezind zijn en allemaal op zoek zijn naar hetzelfde: een spannend avontuur met een ander stel.

Regioswingers kent u wellicht van de populaire televisie serie Nieuwe Buren. Doel van Regioswingers is het taboe op swingen te doorbreken. Aan de sterk groeiende populariteit van deze datingsite te zien, moet geconcludeerd worden dat dit aardig lijkt te lukken. Regioswingers is zondermeer de grootste Nederlandse datingsite voor swingers.

Het is op Regioswingers ook mogelijk je afzonderlijk in te schrijven. Ook mannen- en vrouwen die geen stel zijn, maar wel geïnteresseerd zijn in swingen, kunnen zich hier gratis inschrijven. Vervolgens kunnen bijvoorbeeld stelletjes worden aangemaakt en zo alsnog op zoek gaan naar andere stelletjes. Het is dus zeker niet verplicht om al in een relatie te zijn om te kunnen registreren.

Het inschrijven op Regioswingers is gratis en vrijblijvend. Met een gratis profiel kunt u op zoek gaan naar leden, foto's bekijken en standaard berichten verzenden. Wanneer u daadwerkelijk wilt gaan afspreken, dient u wel een betaald lidmaatschap te hebben. De prijzen van Regioswingers zijn relatief laag en er bestaat tevens de mogelijkheid een abonnement voor korte duur af te sluiten, waardoor de kosten erg meevallen, mocht de datingsite toch niets voor u zijn.


Bezoek RegioSwingers ›