Pepper review

Vind ook je grote liefde

Pepper

Pepper is een datingsite die vooral onder jongeren erg populair is. 80% van de leden van deze datingsite is tussen de 25 en 45 jaar oud. Pepper onderscheidt zich van andere datingsites door alleen leden toe te laten met een volledig profiel. Dat houdt in dat een profielfoto verplicht is, beschrijvingen en dergelijke toegevoegd dienen te worden en het profiel ook nog eens moet zijn goedgekeurd door Pepper. Gevolg hiervan is dat het aanmaken van een Pepper profiel meer tijd in beslag neemt dan gemiddeld, maar daar staat wel tegenover dat het bekijken van profielen van anderen ook een stuk interessanter is.

Pepper is in 2017 verkozen tot beste datingsite. Daaruit is op te maken dat de leden van deze datingsite zeer te spreken zijn over de werking en de andere leden. De leden van Pepper hebben namelijk massaal gestemd op Pepper. Vooral op het onderdeel prijs/kwaliteit scoort Pepper erg goed.

Een profiel aanmaken op Pepper kan gratis. Het profiel dient dan wel volledig zijn, net zoals dat geldt voor betalende leden. Dit om de kwaliteit van het ledenbestand hoog te houden. Vervolgens kunt u met een gratis inschrijving eerst eens rondkijken of de datingsite- en de leden u bevallen. Mocht u er vervolgens voor kiezen met Pepper verder te gaan? Dan zult u een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. Met een betaald lidmaatschap kunt u dan onbeperkt gebruik maken van de functies die Pepper te bieden heeft en kunt u uiteraard serieus op zoek gaan naar een geschikte partner.

Een betaald lidmaatschap bij Pepper is beschikbaar vanaf 17,50 voor een maand. Neemt u een lidmaatschap voor een langere periode? Dan ontvangt u een korting die oploopt tot 8 euro per maand (u betaald dan 9,50 per maand voor een periode van 4 maanden).

Bezoek Pepper ›