Parship review

Vind de liefde van je leven

Parship

Parship maakt online dating leuk en onderscheidt zich van andere datingsites door het unieke PARSHIP-principe. Parship levert u, onder het motto: liefde is geen toeval, partnervoorstellen die gebaseerd zijn op een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Het slagingspercentage bij deze datingsite ligt vele malen hoger dan het gemiddelde. Maar liefst 1 op de 3 betalende leden vindt via deze datingsite een nieuwe partner.

Parship is een algemene datingsite en dus toegankelijk voor iedereen die ouder is dan 18 jaar. Het overgrote deel van de leden is echter 30+. Maar liefst 76% van de leden valt binnen deze doelgroep. De leden bestaan voor een iets hoger percentage uit vrouwen, dan mannen. Inschrijven is gratis en rondkijken ook. Wilt u echter actief op zoek gaan naar matches (of deze ontvangen), of berichten kunnen sturen? Dan is een betaald lidmaatschap verplicht. En de prijzen voor dat betaalde lidmaatschap liggen hoog. Het slagingspercentage maakt deze redelijke investering, het toch waard voor veel mensen die actief zijn in online dating.

Parship legt de focus vooral op veiligheid (persoonsgegevens) en gecontroleerde profielen. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd op echtheid om teleurstelling te voorkomen. Ook kiest u zelf welke foto's aan wie getoond worden. Zo kunt u ervoor kiezen geen foto's te laten zien aan een doelgroep die niet aan uw wensen voldoet.

De Parship persoonlijkheidstest moet in principe door ieder lid doorlopen worden. Op basis van de resultaten van deze test, krijgt u niet alleen matches voorgeschoteld, maar leert u ook nog iets over uzelf, namelijk waarnaar u nou eigenlijk op zoek bent.

Bezoek Parship ›