Novamora review

Dating vol passie...

Novamora

Bekend van televisie, radio en printreclames; Novamora is hard op weg om een gevestigde naam te worden in de Nederlandse datingscene. Dating vol passie en een beetje pittig. Met deze woorden adverteert Novamora de website aan waar u lid kunt worden als u op zoek bent naar seksgerelateerde contacten. Of dat nu een one-night stand is, een intiem gesprek of een no strings attached relatie. Alles is mogelijk op de nummer één seksdating website van dit moment.

Het is niet voor jong en oud maar alleen voor volwassenen. Iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden op de datingsite. Singles en stellen zijn beiden uitgenodigd om lid te worden van de datingsite. Volgens de website zelf melden zich dagelijks duizenden nieuwe leden aan. Dit zijn geen fictieve profielen zoals deze in grote aantallen aanwezig zijn op de andere vergelijkbare datingsites. Novamora is in tegenstelling tot sommige andere seksdating websites fel tegen nepprofielen. Er zijn geen chatmedewerkers die u aan het lijntje houden om zoveel mogelijk te betalen.

Bij Novamora kunt u zich inschrijven met een zelf gekozen usernaam. Aan de hand van deze schermnaam bent u door anderen te herkennen. Uw e-mailadres en persoonlijke gegevens blijven altijd afgeschermd zodat niemand anders dan uzelf deze kan zien. Dit voorkomt allerlei beveiligingproblemen en maakt het mogelijk om relatief anoniem te daten op de website. Iedereen mag een foto aan het profiel toevoegen, om anderen een beter beeld te geven, maar dat is niet verplicht. Er is dus de mogelijkheid om geen foto op het profiel te tonen.

Zoals voor bij iedere datingsite geldt is Novamora een "gratis" datingsite, maar niet helemaal.
Volgens gratisdatingtips.nl is Novamora gratis te testen, zodat een betaling niet eens nodig is om rond te kunnen kijken. Dit maakt het mogelijk om zonder kosten te maken de leden te bekijken. Dit betekent echter niet dat alles gratis is. Wie contact wil opnemen met andere leden dient een abonnement af te sluiten. De prijzen hiervan verschillen per periode. Kortom, wie een seksdatingsite wil proberen heeft met Novamora de eerste plek gevonden om te doen.

Bezoek Novamora ›