50PlusMatch review

Dating voor actieve 50-plussers

50PlusMatch

Online daten voor actieve 50-plussers, is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. De keuze voor een duidelijke doelgroep blijkt een groot voordeel te bieden: voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen van haar leden, te weten leeftijd.

50-plussers weten steeds beter hen weg te vinden naar online datingsites. Omdat het gros van de leden op datingsites toch veelal jong is (rond de 30 jaar oud), is het voor single 50-plussers die op zoek zijn naar een leeftijdsgenoot, erg handig de beschikking te hebben over een datingsite als 50plusmatch. Omdat de website zich uitsluitend richt op senioren, is ook het gebruik van de website erg gemakkelijk gemaakt. Ook beginnelingen zullen op deze datingsite redelijk gemakkelijk hun weg kunnen vinden.

Het aantal succesverhalen van 50plusmatch wordt nog dagelijks uitgebreid. Dat is ook een reden waardoor 50plusmatch geregeld in de prijzen valt. Zo is de datingsite winnaar van de Thuiswinkel awards en werd de datingsite door Kassa omschreven als veelzijdig en gebruikersvriendelijk. Veruit de meeste leden van 50plusmatch, hebben aangegeven dat zij de datingsite zouden aanbevelen aan anderen. De gebruikers zijn dus zeker tevreden.

Uiteraard kunnen 50-plussers zich ook inschrijven bij andere datingsites. Deze zijn vaak wel iets moeilijker in gebruik en kennen relatief weinig leden met een leeftijd van 50+. Indien u een single 50-plusser bent en op zoek naar een leeftijdsgenoot, dan is deze datingsite zeker het proberen waard. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. U kunt dan eerst even rondkijken of het iets voor u is. Mocht u daarna daadwerkelijk aan de slag willen gaan? Dan moet wel eerst een betaald lidmaatschap afgesloten worden. Gelukkig liggen de prijzen van 50plusmatch dan wel weer aan de lage kant.


Bezoek 50PlusMatch ›