Datingsites overzicht

Betrouwbare datingsites in Nederland

Onderstaand vindt u een overzicht van Nederlandse datingsites die worden gezien als zijnde betrouwbaar en eerlijk. Deze datingsites zijn actief in verschillende branches zoals erotisch, Belgisch, algemeen en hoogopgeleid. Inschrijven is bij alle onderstaande datingsites gratis. We raden u dan ook aan om zich in te schrijven bij meerdere datingsites, alvorens over te gaan naar een betaald lidmaatschap. Zo kunt u eerst kijken welke datingsite het best bevalt.

Relatieplanet

Relatieplanet

De snelste weg naar een serieuze relatie

Relatieplanet is de meest bezochte datingsite in Nederland. Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date! Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en... Relatieplanet werkt!

Lees meer › Bezoek Relatieplanet ›

C-Date

C-Date

Eenvoudig Casual daten

C-Date is een voortzetting van het eerder C-Dating. Omdat het systeem en de website geheel vernieuwd zijn, is ook maar meteen voor een andere naam gekozen. C-Date richt zich vooral op personen die in een relatie zitten en graag een avontuurtje zouden willen beleven.

Lees meer › Bezoek C-Date ›

OndeugendDaten

OndeugendDaten

Dé ondeugende datingsite voor 18-plus

Ondeugend-Daten.nl is een erotische datingsite voor mannen, vrouwen en koppels in die op zoek zijn naar spanning en erotiek. Ondeugend daten is beschikbaar voor geïnteresseerden vanaf 18 jaar.

Lees meer › Bezoek OndeugendDaten ›

50PlusMatch

50PlusMatch

Dating voor actieve 50-plussers

Online daten voor actieve 50-plussers, is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. De keuze voor een duidelijke doelgroep blijkt een groot voordeel te bieden: voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen van haar leden, te weten leeftijd.

Lees meer › Bezoek 50PlusMatch ›

Novamora

Novamora

Dating vol passie...

Dating vol passie en een beetje pittig. Met deze woorden adverteert Novamora de website aan waar u lid kunt worden als u op zoek bent naar seksgerelateerde contacten. Of dat nu een one-night stand is, een intiem gesprek of een no strings attached relatie. Alles is mogelijk op de nummer één seksdating website van dit moment.

Lees meer › Bezoek Novamora ›

RegioSwingers

RegioSwingers

Ontmoet swingers in jouw regio

Regioswingers richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, vooral op stelletjes die op zoek zijn naar andere stelletjes. Een groot voordeel hiervan is dat alle leden eensgezind zijn en allemaal op zoek zijn naar hetzelfde: een spannend avontuur met een ander stel.

Lees meer › Bezoek RegioSwingers ›

Parship

Parship

Vind de liefde van je leven

Parship maakt online dating leuk en onderscheidt zich van andere datingsites door het unieke PARSHIP-principe. Parship levert u, onder het motto: liefde is geen toeval, partnervoorstellen die gebaseerd zijn op een wetenschappelijke persoonlijkheidstest.

Lees meer › Bezoek Parship ›

Secondlove

Secondlove

Flirten is niet alleen voor singles

Secondlove is op het moment Nederlands best beoordeelde erotische datingsite voor vreemdgangers en tevens Nederlands grootste erotische datingsite. Secondlove is een uitzondering in het grote aantal teleurstellende erotische Nederlandse datingsites.

Lees meer › Bezoek Secondlove ›

Pepper

Pepper

Vind ook je grote liefde

Pepper is een datingsite die vooral onder jongeren erg populair is. 80% van de leden van deze datingsite is tussen de 25 en 45 jaar oud. Pepper onderscheidt zich van andere datingsites door alleen leden toe te laten met een volledig profiel. Dat houdt in dat een profielfoto verplicht is, beschrijvingen en dergelijke toegevoegd dienen te worden en het profiel ook nog eens moet zijn goedgekeurd door Pepper.

Lees meer › Bezoek Pepper ›

Victoria Milan

Victoria Milan

Geheim daten voor gehuwden

Victoria Milan is een van origine Amerikaanse datingsite die ook in Nederland beschikbaar is. Deze datingsite richt zich uitsluitend op buitenechtelijke contacten.

Lees meer › Bezoek Victoria Milan ›

Match4Me

Match4Me

Dating voor hoger opgeleide singles

Match4me is een datingsite gespecialiseerd in dating voor hoger opgeleiden. Deze datingsite is toegankelijk voor geïnteresseerden die een HBO of WO studie volgen- of hebben afgerond.

Lees meer › Bezoek Match4Me ›

Be2

Be2

Ontmoet singles die serieus op zoek zijn

Vrijwel de meeste datingsites laten u een lijst zien met, als u geluk heeft, enkele honderden singles. Het is dan uw eigen zorg om daar uw geschikte partner uit te vissen. Be2 help u daar een handje bij door een uitgebreid matching systeem te bieden. Daarom is be2 meer dan een dating site: het is makkelijk, betrouwbaar en succesvol!

Lees meer › Bezoek Be2 ›

EliteDating

EliteDating

Dating voor singles met niveau

EliteDating is een datingsite die zich richt op 'singles op niveau'. Geïnteresseerden van alle niveaus zijn echter wel welkom. Houdt er wel rekening mee dat ruim 70% van de leden van deze datingsite tenminste een bachelor diploma heeft behaald.

Lees meer › Bezoek EliteDating ›

E-Matching

E-Matching

Dating hoger opgeleiden

E-matching is dé datingsite waar hbo'ers en academici een duurzame relatie vinden. Heeft u gestudeerd aan het HBO of WO en bent u op zoek naar een partner? Dan is E-Matching zonder meer een aanrader wanneer u op zoek bent naar een partner op niveau.

Lees meer › Bezoek E-Matching ›

RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful

De nummer 1 voor Sugardaddy's

De naam zegt eigenlijk alles al: rijke mensen die op zoek zijn naar een mooie partner.

Lees meer › Bezoek RichMeetBeautiful ›

Lexa

Lexa

Love Your Imperfections

Lexa.nl heeft een grote hoeveelheid handige functionaliteiten waarmee u gemakkelijk en veilig contact legt met andere singles. Chatten met members over de hele wereld via de LexaMessenger, of iemand een uitnodiging versturen om jouw Quiz te maken.

Lees meer › Bezoek Lexa ›

Secret Flirt

Secret Flirt

Flirten en passie in je leven

Ook Secret Flirt is een datingsite gericht op personen in een relatie die op zoek zijn naar een avontuur.

Lees meer › Bezoek Secret Flirt ›