tumblr visitor

Belgische datingsites

Belgische datingsites richten zich vooral op de Belgische markt. Deze datingsites hebben onder andere de optie om in het Frans te werken.

Onderstaande datingsites zijn bekende Nederlandse datingsites die tevens actief zijn in Belgie. Deze sites zijn dan ook van Belgische oorsprong
(te herkennen aan de .be extensie).

50plusmatch richt zich actief op 50 plussers

Online daten voor actieve 50-plussers is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. De keuze voor een duidelijke doelgroep blijkt een groot voordeel te bieden: voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.
Gratis inschrijven

Match4me Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO)

Match4me.nl dating voor hoger opgeleide singles. Match4me is één van de grootste datingsites in Nederland, speciaal voor hoger opgeleide singles (HBO/WO). In contact komen met duizenden gelijkgestemde singles? Word dan gratis lid.
Gratis inschrijven

Relatieplanet, de meest bezochte datingsite.

Relatieplanet is de meest bezochte datingsite in België. Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date! Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en... Relatieplanet werkt!
Gratis inschrijven